Hoe werkt het?

MijnVoerMarkt werkt heel eenvoudig, in vier simpele stappen heeft u voer bij ons besteld:

     


  

Maak een account aan
De eerste stap is het aanmaken van een account, dit is vooral belangrijk omdat transportkosten veel invloed hebben op de prijs van een product. Dus maak snel een account aan een bekijk de prijzen die voor u gelden.

 

> Klik hier om direct een account aan te maken 


 

Koop uw voer
De tweede stap is het opzoeken en kopen van uw voer. Al het aanbod heeft een vaste prijs, dus kan direct gekocht worden. Ziet u het product wat u wilt voeren er niet tussen staan kunt u altijd de vraag bij ons weg leggen of u gebruikt de “te koop gevraagd” functie in het dashboard van uw account.

> Klik hier om alle lopende aanbiedingen te bekijken


 

Plaats uw bestelling
De derde stap is het daadwerkelijk plaatsen van de bestelling, deze is namelijk pas écht definitief als de bestelling is afgerekend. Een product kan door de leverancier aangeboden worden op basis van iDEAL of op basis van na facturatie. Dit verschilt per voerder.

> Klik hier om alle lopende aanbiedingen te bekijken


 

Ontvang uw gekocht voeder
Wanneer de bestelling geplaatst is zetten wij deze door naar onze leveranciers, zij zorgen namelijk zelf voor de uitlevering. Op het moment dat deze (automatisch) bij hun binnenkomt zal deze definitief ingepland worden.

> Klik hier om al onze aangesloten partners te bekijken


Toch nog vragen?
Het kan natuurlijk zo zijn dat u naar aanleiding van onze werkwijze nog altijd een aantal vragen hebt, een bijzondere levering wenst, een speciaal soort product zou willen zien, partner wilt worden of om een andere reden contact met ons wil opnemen.

Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via WhatsApp:

 WhatsApp-nummer: 06 11 42 38 32